22.07.2019

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı

16.07.2019 Tarihinde Alucra İlçe Merkezinde Yaz Kur'an kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma programı yapıldı. İlçe Gençlik Koordinatörü Şevket DARAMA' nın sunuculuğunu yaptığı programa İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN,İlçe Vaizimiz Ramazan DEMİREL,Din görevlilerimiz ve Veliler katıldı.Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerimizin Yasin Suresini tilavetiyle başlayan program kısa surelerin okunmasıyla devam etti.İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN hocamızın öğrencilerimize yönelik 15 Temmuz'un bize ne ifade ettiği konusunda yaptığı konuşmanın akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan 15 Temmuz konulu sinevizyon sunumları öğrencilerimize izlettirildi.Daha sonra Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimiz tarafından 15 Temuz konulu şiirlerin okunmasının ardından İlçe Vaizimiz Ramazan DEMİREL hocamız tarafından dua edildi.Katılımın yoğun olduğu program öğrencilerimize yapılan ikramlar ile son buldu.

ALUCRA MÜFTÜLÜĞÜ