31.01.2020

Merkez ve Köylerde Görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik Temel Aile Bilinci Eğitimi Seminerleri düzenlendi

İlçe müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik Temel Aile Bilinci Eğitimi Seminerleri düzenlendi. İlçe müftüsü Yahya BALCI ve İlçe Vaizi Ramazan DEMİREL tarafından 14-15-16 Ocak 2020 tarihlerinde  İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara Kur'an ve Sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması,Aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılmsı amacıyla Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri verildi.Katılım sağlayan personelimize Program sonunda İlçe müftümüz Yahya BALCI tarafından katılım belgeleri verildi.