31.01.2020

Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursumuz İlk meyvelerini verdi

Alucra İlçe müftülüğümüze bağlı olarak eğitim ve öğretime devam eden Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursumuz Yüce Rabbimizin izni ve inayeti ile ilk hafızlarını yetiştirdi.Öğrencilerimizden İsmail HAMURCU,Haydar HAMURCU ve Kamil AVCI Başkanlığımızın Ocak ayındaki Hafızlık tespit sınavında başarılı olarak belgelerini almaya hak kazandılar.Rabbimiz bu kardeşlerimize  hıfzlarını muhafaza ederek ezberledikleri yüce Kur'anın manasına uygun olarak yaşayıp ümmete ve insanlığa faydalı olmayı nasip etsin.Açtıkları bu hayır yolunun devam ederek yeni hafızlarımızın yetişmesini lutfeylesin.Bizlerde Alucra müftülüğü olarak öğrencilerimizi ve ailelerini yürekten tebrik ediyoruz.Onları yetiştiren değerli hocalarımıza,Kursumuza maddi ve manevi katkı sağlayan,destek veren herkese teşekkür ediyoruz.