30.04.2020

ALUCRA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ

İlçe Müftülüğümüz tarafından yardım paketi dağıtımı gerçekleitirildi.İlçemiz merkez ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz, Müftülüğümüz bünyesinde her alanda özveriyle görev yapan imam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımız tarfından tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerine Türkiye Diyanet Vakfı Alucra Şubesi tarafından hazırlanan gıda paketleri ulaştırılarak hayır duaları alındı.Bu vesileyle Vakfımıza hayır ve hasenatlarını esirgemeyen hayırsever halkımıza, gerek hazırlanmasında gerekse dağıtımda emeği geçen tüm Din Görevlisi kardeşlerimize teşekkür ederiz  ALLAH(cc) razı olsun.

ALUCRA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ