Bulancak Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Milli  Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un  “ Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirinin ezbere okunması yarışması Müftülüğümüzce   13 MART 2019 çarşamba günü saat 14:00’da İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.
Detay

İlçemizden  44 bayan, 38 erkek toplam 82 umrecilerimiz; Din Görevlileri Osman ÖZTÜRK ve Aynur YAVUZ’un nezaretinde 02 MART 2019 Cumartesi günü; Ordu- Giresun Hava limanından saat 19:50’de Kutsal topraklara Mekke’ye hareket ettiler.
Detay

İlçemizden umreye gidecek olan bay-bayan 82 umrecilerimize umre bilgilendirme semineri 26 ŞUBAT 2019  Salı günü saat  09:00’da İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binası toplantı salonunda verildi. Aynı gün öğleden sonra saat 13:00’da aşıları yapıldı.