Bulancak Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemiz, İlimiz, Bölgemizin Kanaat önderi Emekli Kur’an Kursu öğreticisi, İlimiz Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ’in babası Nuri GENÇ Hocamız Hakk'a Yürüdü.
Detay

Bu yıl Başkanlığımız tarafından 2020 Yılı Mevlidi Nebi Haftasında “ Peygamberimiz ve Çocuk”  konusunun ele alınması kararlaştırılmıştır.
Detay

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Müftülüğümüz hizmet binasında 7 Ekim 2020 Çarşamba günü  Müftülüğümüz bünyesinde yıllarca hizmet vermiş ve emekli olmuş on personelimize İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ tarafından  plaket verildi.
Detay

İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ; Müftülüğümüz Murakıbı Talip YAZAR ve Şef Mehmet KENGİL ile birlikte 22 Eylül 2020 Salı günü Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu ve Hıra Nur Kız Kur’an Kursumuzu ziyaret ettiler.
Detay

İlçemiz Müftülüğü ile; İmam Hatip Ortaokulunun birlikte yürüttüğü; Merkez Erkek Yatılı Kur’an  Kursu ve  Hiranur Kız Kur’an Kurslarımızın  “ Ortaokulla Birlikte Hafızlık Projesi” kayıtları 15 HAZİRAN 2020 Pazartesi günü başladı.