15.05.2018

Mayıs Ayı Din Görevlileri Ve Kur’an Kursları Öğreticileri Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemiz Müftülüğünce ilçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz V.H.K.İ. Memurları Alaattin KILINÇ, Abdullah KARATAŞ ve Aytekin ŞAHİN, Kız ve Erkek Kur’an Kursu Öğreticileri ve yöneticileri  ile İlçemizin Merkez Köy ve Mahallelerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile Mayıs Ayı Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri Toplantısı15 MAYIS 2018 Salı günü saat 09:00’da Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Duttepe Köyü Camii İmam-Hatib-i Şahin BAŞKIRAN’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun açıklayıcı konuşmalarından sonra; Gündem maddelerinde “ Ayın Ayeti, Hadisi ve Güzel sözü, 24.04.2018 tarih ve E.50851 sayılı D.İ.B. “2018 Yılı Ramazan Hizmetleri” konulu yazısı. 07.05.2018 tarih ve 1330 sayılı Giresun Valiliğinin “Camilerin Ziyaretleri” konulu yazısı. Türkiye Diyanet Vakfı’nın 27.04.2018 tarih ve 723 ve 724 sayılı “Ramazan Ayı Kitap Kampanyası” ve “Hiçbir Kütüphane İslam Ansiklopedisiz Kalmasın” konulu yazıları. Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı Hakkındaki bilgilendirme notu. Dergi ücretlerinin ödenmesi. Bir yıllık ücretin toplu olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü hesabına yatırılması Ramazan ayında Camilerimizde yapılacak hizmetler ve Milli Eğitim Bakanlığı Örgün Eğitim İle Birlikte Hafızlık Projesi ile muhtelif konular üzerinde karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirilme yapılması ile toplantı tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü