27.07.2018

Yaz Kur’an Kursları Öğrencileri Arasında Yarışmalar Düzenlendi

İlçemiz Müftülüğünce “2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları uygulama esasları” doğrultusunda İlçemiz Müftülüğü bünyesinde bulunan Kur’an Kurslarımızda ve camilerde devam etmekte olan 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Kız ve Erkek öğrencileri arasında Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler yarışmaları düzenlendi.

İlçemiz Merkez Orta Camii’nde İlçemiz Müftü Vekili Adnan CÖMERT’in Komisyon başkanlığında, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Müftülüğümüz V.H.K.İ memuru Alaattin KILINÇ ve Hıra Nur Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Selda Yavuz’un Komisyon üyeliklerinde yapılan Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler yarışmalarında,  Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında Orta Camii İmam-Hatibi Aydın KILIÇ’ın öğrencisi Yasin AKTAŞ erkek öğrenciler arasında birinci oldu. Kız Öğrencilerde ise; Kardelen Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Mualla BAY’ın öğrencisi Büşra YİRMİBEŞ birinci oldu.

Dini Bilgiler yarışmasında Karacaresul Köyü Üst Mahalle Camii İmam-Hatibi Ahmet KARAHASAN’ın öğrencisi Mehmet KARAHASAN birinci oldu.

Kız öğrencilerde ise; Dini Bilgiler yarışmasında Kocatepe Yaz Kur’an Kursu öğreticisi Fatma TÜRKMEN’in öğrencisi Hale Nur ÇAKMAK birinci oldu.

Yarışmalarda birinci olan öğrencilerimiz İlimizde yapılacak olan yarışmalarda İlçemizi temsil edeceklerdir.

Bulancak İlçe Müftülüğü