06.10.2017

Cami Genç ve Cami Çocuk Buluşmaları Gerçekleştirildi

Müftülüğümüzce Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programları kapsamında 04 EKİM 2017 günü saat 14:30’da Ayvazkent Birlik Camii’nde Cami Çocuk ve 05 EKİM 2017 günü saat 14:30’da ise; Sarayburnu Camii’nde Cami Genç Buluşmaları gerçekleştirildi.

75. yıl Anaokulu öğreticileri ve minik  öğrencileri 04 EKİM 2017 günü gerçekleşen Cami çocuk buluşması programında Ayvazkent Birlik Camii İmam-Hatib-i Namık BAY çocuklara Cami’yi tanıttı, bölümlerinden bahsederek camiler ve Din görevlileri haftası ile ilgili ve muhtelif konulardan bahsetti. Buluşmada çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.

Bulancak Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi(BATEM)  öğrenci ve öğreticileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğremeni ve Felsefe öğretmeni Murat ZERMAN, İlçemiz Vaizi Atnan CÖMERT ve İlçemiz Müftülüğü Murakıbı Mitat SARIYILDIZ ve Sarayburnu Cami İmam-Hatib-i Metin AKTAŞ, Süleyman GİDAL’ın Sarayburnu Camisinde katıldıkları 05 EKİM 2017 günü gerçekleşen Cami GENÇ buluşması programında ise;  İlçemiz Vaizi Atnan CÖMERT Gençlere bütün peygamberlerin dininin ne olduğu, yeryüzündeki dinler, Caminin bölümlerinden ve bu konularla ilgili bilgiler verdi. Cami İmam-Hatib-i Metin AKTAŞ Sarayburnu Caminin mimari özellikleri hakkında gençleri bilgilendirdi. Gençlere ve tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.

Bulancak İlçe Müftülüğü