13.12.2017

4-6 Yaş Grubu Merkez (Kubbeli Camii) Kur’an Kursunda Program

İlçemiz 4-6 Yaş Grubu Merkez (Kubbeli Camii) Kur’an Kursu Yöneticisi ve öğreticisi Yeşim GÜNER ve yardımcıları 13 ARALIK 2017 Çarşamba günü öğleden sonra saat 13:30’da İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ ve 4-6 Yaş grubu kız öğrencilerin annelerinin katılımları ile Kur’an-ı Kerim okumaya geçen minik öğrenciler için program düzenlediler.

Program minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve kısa duaları okumaları ile başladı.

İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT Programdaki yaptığı konuşmasında “ Hepimiz bir anne ve bir babadan dünyaya geldik.  Yaradılışımız ve dünyaya gelişimiz Allah’ın varlığının delillerindendir. Çocuklarımıza küçücük yaşlarında böyle eğitimlerin verilmesi çok büyük önem arz etmektedir.  Toplumumuzdaki anne ve babaların davranışları üç grupta toplanır. Bunlardan birincisi benim çocuğum hep doğru söyler, doğru iş yapar. Hiç yanlış yapmaz. Bu davranış çoğunluktadır. İkincisi çocuğum yanlış iş yapar hiç doğru iş yapmaz. Bu azınlıktadır ama toplumumuzda vardır. Bu iki davranışda yanlıştır. Üçüncü davranış ise; çocuğu yanlış yapınca doğru bir uslupla uyarır. Doğru iş yapıncada kendisinin çok güzel bir iş yaptığını telkin ve teşvik eder. Doğrusuda budur.  Ben burada bu yavrularımızı dünyaya getiren anne ve babalarına ve en güzel bir şekilde yetiştiren hocalarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Program tüm katılımcılara ikram yapılması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü