16.01.2018

Yılın İlk Din Görevlileri Ve Kur'an Kursu Öğreticileri Toplantıları

İlçemiz Müftülüğünce Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda, İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU,  Müftülüğümüz V.H.K.İ memuru Abdullah KARATAŞ, İlçemizin merkez mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan din görevlilerinin katılımları ile 16 OCAK 2018 Salı günü saat 09;30’da 2018 yılı Ocak ayı din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüzün açıklayıcı konuşmasından sonra toplantının gündem maddelerinde şu hususlar üzerinde duruldu; “2018 yılı Ramazan Ayı Din Hizmetleri (İlimizden Avrasya Ülkelerine 5 din Görevlisinin İmtihan Sonucuna Göre Gönderilmesi), T.D.V İslam Ansiklopedisi (Eksik Ciltlerinin Tamamlanması), 2018 Yılı Hac Organizasyonu Personel Seçimi Talimatı, 2018 Yılı Diyanet Takvimi Bedellerinin 22 OCAK 2018 tarihine kadar teslim edilmesi, Diyanet Aylık Çocuk ve İlmi Dergi Abonelikleri ( Diyanet Dergisi 84 TL. Çocuk Dergisi 48 TL.), Giresun Valiliği’nin 12 OCAK 2018 tarih ve 144 sayılı Naklen Atanma ve Sınav İşlemleri konulu yazı üzerinde duruldu ve muhtelif konular fikir alışverişi yapıldı.

Aynı gün öğleden sonra saat 13:30’da ise; İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU İlçemiz Müftülüğü V.H.K.İ. memuru Abdullah KARATAŞ Kız ve Erkek Kuran Kursu Öğreticilerinin katılımları ile Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda  “ 2018 Yılı Ocak Ayı Kur’an Kursu Öğreticileri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun açıklayıcı konuşmalarından sonra; Ana gündem maddelerinde “bir ayet, bir hadis ve ayın güzel sözü, T.D.V İslam Ansiklopedisi (Eksik Ciltlerinin Tamamlanması), 2018 Yılı Hac Organizasyonu Personel Seçimi Talimatı, 2018 Yılı Diyanet Takvimi Bedellerinin 22 OCAK 2018 tarihine kadar teslim edilmesi, Diyanet Aylık Çocuk ve İlmi Dergi Abonelikleri ( Diyanet Dergisi 84 TL. Çocuk Dergisi 48 TL.), Giresun Valiliği’nin 12 OCAK 2018 tarih ve 144 sayılı Naklen Atanma ve Sınav İşlemleri konulu yazı ve muhtelif konularda fikir alışverişinde bulunulması ve değerlendirme yapılması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü