10.05.2018

4-6 Yaş Grubu Merkez Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinliği

Müftülüğümüz bünyesine bağlı 4-6 yaş grubu Merkez Kur’an Kursu Öğretici ve Yöneticisi Yeşim GÜNER ve yardımcıları 03 MAYIS 2018 günü saat 19;30 İlçemiz 75. Yıl halk kütüphanesinde yılsonu etkinliği düzenlediler.

Programa İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR, İimizl Müftüsü Muhittin ORAL, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü şenel BULUT, 4-6 Yaş Grubu öğrencilerin ebeveynleri, Din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, bay-bayan vatandaşlarımız iştirak ettiler.

Programın akışı şöyle gerçekleşti. “ Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasından sonra, Kur’an-ı Kerim okumaya geçen miniklerin Kur’an tilavetleri, ilahiler okumaları,  Temsili Namaz kılma, Mescid-i Aksa, Semazen Gösterileri,  Mehter takımı Şiirler Okunması, yıl boyunca yapılanların slayt gösterimi vs. programlar yapmalarından sonra; İlçe Müftümüz, İl Müftümüz ve Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR sırasıyla konuşma yaptılar. Konuşmacılar konuşmalarında Öğreticilere ve öğrencilere teşekkür ettiler. İlimiz Müftüsü Muhittin ORAL 4-6 yaş grubu öğrencilerin eğitimi konusunda da İlçemizin İli geride bıraktığını ifade etti.

Yıl Sonu Etkinliği Programı 4-6 yaş grubu öğrencilerin ezbere Kur’an-ı Kerim okumaları ile devam eden etti.

Kursa katılan tüm öğrencilere madalya verilmesinin ardından; İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR’a plaket verilmesi ve gecenin anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü