16.05.2018

Yarışmalarda Derceye Girenler Kaymakamlık Makamında

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Kur’an Kurslarına katılımı artırmak, Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi Kur’an-ı Kerimi okumaya teşvik etmek amacı ile Kız-Erkek öğrenciler arasında ayrı ayrı “ Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” düzenlenmesi kapsamında İlimiz Merkez ve İlçelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik 18 NİSAN 2018 Çarşamba günü saat 13:00’da düzenlenen yarışmada İlçemizden 18 yaş altı yarışmaya katılan Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğrencisi Abdulkadir KAYA ve Hira Nur Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Göksu YOĞUNALİ İlimiz Birincileri olmuşlardı.

Öğrencilerimiz 27 NİSAN 2018 tarihinde bölgede ( Rize) yapılan yarışmalarda İlimizi temsil etmişler ve yine öğrencimiz Abdülkadir KAYA Bölgede 1. Olmuş, Göksu YOĞUNALİ ise 3. Olmuştu.

Türkiye geneli Ankara’da 09 MAYIS 2018 tarihinde yapılan yarışmalarda bölgemizi temsil eden Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğrencimiz Abdulkadir KAYA Türkiye Genelinde sekizinci oldu.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Hamdi ÜNCÜ 16 MAYIS 2018 Çarşamba günü saat 11,30’da İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğretici ve yöneticisi Nahit ÖZTRÜRK,  Kur’an Kursu öğreticisi Ahmet ERGÜNER, İlçemizde, İlimizde, bölgede ve Türkiye genelinde dereceye giren öğrencimiz Abdülkadir KAYA ile Hira Nur Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Selda YAVUZ, Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Huriye ABANUZ, İlçemizde, İlimizde ve bölgede dereceye giren Öğrencimiz Göksu YOĞUNAli’yi makamında kabül etti.

Sayın Kaymakamımız ÜNCÜ Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutladı, başarılarının devamını diledi ve onlara hediyeler verdi. Bu öğrencilerimizi yetiştiren öğreticilerine ve ailelerine teşekkür etti.

Bulancak İlçe Müftülüğü