04.10.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı İlçemiz Müftülüğü Yeni Hizmet  Binasında  Yapıldı

Giresun İlçe Müftüleri 2018 yılı Ekim ayı toplantısı İl Müftüsü Muhittin ORAL’ın  başkanlığında 04 Ekim 2018 Perşembe günü İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binasında gerçekleşti.

Toplantıda Giresun ve ilçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, hizmetlerde metot ve görüş birliğinin sağlanması, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, camilerde yapılacak programlar ve 2. Dönem vaaz ve irşat programı hakkında genel görüşme yapıldı. 2018 yılı Umre görevlilerinin tespiti, 2017-2018 uzun süreli kış dönemi Kur’an Kursları ve 2018 Yaz Kur’an Kursu öğrenci sayılarının karşılaştırılması yapıldı. 2018 yılı Camiler Din Görevlileri Haftası programları hakkında genel görüşme yapıldı. 2018 yılı Kurban durumu değerlendirildi.

Toplantıya Giresun İl Müftü Yardımcısı İbrahim MEMİŞ ve Murat MUTLU, Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Ahmet AŞAR,  Din Hizmetleri ve Din  Eğitimi Kısım  Şefi Ömer YILMAZ ve 15 ilçe müftüsü katıldı.

Toplantı sonrasında İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binasının önünde ve öğle namazı sonrasında da; İlçemiz Ayvazkent Birlik Camii’nin kapısında İlimiz Müftüsü ORAL ile birlikte 15 İlçe Müftüsü hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bulancak İlçe Müftülüğü