24.02.2024

BERAT GECESİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Berat Gecesi dualarla idrak edildi

Üç ayların ikincisi olan, Şaban ayının 15'inci gecesine denk gelen günahlardan kurtuluş, af ve bağışlanma anlamına gelen Berat Kandili, dualarla idrak edildi.

İlçemiz genelinde düzenlenen programlarda eller semaya, diller duaya, gönüller Mevla’ya açıldı.

İlçemiz Merkez Kubbeli Camide düzenlenen Berat Gecesi Özel Programında Din görevlilerince Kur’an- Kerim’den Aşr-ı Şerifler tilavet edilip, salavatlar, mevlitten bahirler, ilahiler ve kasideler okundu.

İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ Ramazan-ı Şerifin habercisi olan Berat Gecesinin öneminden bahsederek başladığı sohbetine Gazze ve Doğu Türkistan’da zulüm gören Müslümanları anarak devam etti. Ardından yapılan dua ve kılınan yatsı namazı ile düzenlenen program sona erdi.

Katılan, katkı sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bulancak Müftülüğü