27.02.2024

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçe Müftülüğümüzce 27 Şubat 2024 Salı günü saat 14.00’da Müftülüğümüz toplantı salonunda Şubat ayı personel toplantısı yapıldı.

İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Müftülüğümüz Şube Müdürü Fatih ÖZDEMİR, İlçemizin merkez mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan Din görevlileri ile Kur’an Kursları yönetici ve öğreticileri katıldılar.

Toplantı Nuri GENÇ Hoca Hafızlık Kur’an Kursu öğreticisi Ahmet ERGÜNER ’in Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Toplantının gündem maddeleri olan ;

1.2024 yılı Ramazan Ayı talimatları,

2.Türk Kızılay’ın “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganı ile kan bağışı kampanyası başlattığı ve bu itibarla kan bağışının öneminin vurgulanması ve vatandaşlara duyurulması,

3.Daha etkili ve verimli din hizmeti için önemli hususlara vurgunun yapılması,

4. Valilik ve Kaymakamlık başta olmak üzere kurum ve kuruluşlardan gelen yazıların personele aktarılması konularında bilgi verildi.

Toplantı dilek ve temennilerin dinlenmesi ve karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Bulancak Müftülüğü