18.03.2024

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA EZBERE ŞİİR OKUMA YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Müftülüğümüzce ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması gerçekleştirildi. Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen yarışmaya Atatürk Ortaokulu öğrencileri Türkçe Öğretmeni Emine Yavuz rehberliğinde katıldılar.

Yarışmanın jüri üyeliğini İlçe Müftümüz Cevat Erişti, Müftülüğümüz Şube Müdürü Fatih Özdemir, Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Yunus Sönmez ve Bulancak Anadolu Lisesi Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenlerinden Mustafa Duman yaptı.

Yarışma sonunda İlçe Müftümüz Cevat Erişti yarışmaya katılan öğrencilerin hepsini tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve onları yetiştiren öğretmenlerimiz başta olmak üzere katılan katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.