28.03.2024

DİN GÖREVLİLERİMİZ ARASINDA KUR'AN- I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde; Başkanlığımız personelinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, hafızlıklarını pekiştirmeleri ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve anlama becerilerini geliştirmeleri amacıyla, Müftülüğümüz toplantı salonunda Din Görevlilerimiz arasında Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması gerçekleştirildi.

Yarışma sonunda Toki Cami Müezzin Kayyımı Rıdvan Oral il genelinde düzenlenecek olan yarışmada ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

İlçe Müftümüz Cevat Erişti yarışmaya katılan Din Görevlilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Bulancak Müftülüğü