20.11.2018

İlçemiz Devlet Hastanesine Mevlidi Nebi  Ziyareti

Mevlidi Nebi Haftası Etkinlikleri dolayısı ile  İlçemiz Müftülüğü ADRB  (Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu)  Bulancak Devlet Hastanesine Ziyaret gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Hastane Başhekimi, Hastane Müdürü, hastane personeli ve hastanede yatmakta olan hastalar ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında yatan hastalarımızın ve personelin tamamına özel olarak hazırlanan  Peygamber sevgisinin sembolü kabul edilen kırmızı güller sunuldu. Hastanede yatmakta olan hastalar ve Hastane personeli yapılan ziyaretten dolayı mutluluklarını ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Hastane ziyaretine  ADRB Bürosu personelleri İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, Kur'an Kursu öğreticilerimiz Aynur YAVUZ  ve Mualla BAY ile  Bulancak İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Dursun ERGÜNER  hocamız katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü