21.11.2018

Şefkat  Derneğinde Program

Mevlidi Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında Şefkat Derneğince 21 KASIM 2018 Çarşamba günü saat 16:00’da  Gençlere yemek verildi.

Programa katılan ve programda gençlere hitap eden İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU yaptığı konuşmasında “ Peygamberimizi çok iyi anlamalıyız. Efendimiz gençlere çok büyük önem vermiştir. Yanında bulunanların en yaşlısı Hazreti Ömer ve Hazreti Ebubekir Efendimizdir onların yaşlarıda en fazla yirmi beştir. Camilerimizde gençlerimizin sayısı maalesef çok az yaşlılarımız daha çok. Geleceğimiz için aslında gençlerimizin sayısının daha çok olmasın gerekiyor . Gençler…! Arkadaşlıklarımıza dikkat edelim. Peygamberimiz “Sizden biriniz arkadaşına dikkat etsin. Kendisi onunla değerlendirilir.” Gençlerimiz çok hayal kursunlar ama hayallerimiz gerçekçi olsun. Hayat tecrübelerden ibarettir. Tecrübelerde hep acılarla doludur. Hepinize hayatınızda güzellikler ve başarılar diliyorum. İstikametiniz Hakkın yolu Efendimizin sünneti seniyesi doğrultusunda olsun.  Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bulancak İlçe Müftülüğü