25.11.2018

Kasım Ayı Din Görevlileri Ve Kur’an Kursları Öğreticileri Toplantısı Yapıldı

Müftülüğümüzce Kılıç Center’da 24 KASIM 2018 Cumartesi günü saat 13:00’da İlçe Vaizimiz Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Müftülüğümüz Şefi Mehmet KENGİL, Müftülüğümüz V.H.K.İ  memuru Abdullah KARATAŞ ve Aytekin ŞAHİN, İlçemizin Merkez Mahalle ve Köylerinde görev yapmakta olan din görevlileri, Merkez Erkek Kur’an Kursu ve Kız Kur’an Kursları öğreticilerinin katılımları ile Kasım Ayı Din Görevlileri ve Kur’an Kursları  öğreticileri toplantısı yapıldı.

Toplantı Müftülüğümüz Şefi Mehmet KENGİL’İN  açıklayıcı konuşması ile başladı. Gündem maddelerinde:

1- Giresun Valiliğinin 12.11.2018 tarihli Cami Odaklı Din Hizmetleri Bilgi Formu hakkındaki yazısı.

2-  Giresun Valiliğinin 15.11.2018 tarih ve E.2201 sayılı  “emre  aykırı davranış” konulu yazısı.

3-  Aile yardımı ve AGİ Hakkında Bilgilendirme.

4 -Teftiş hakkında Bilgilendirme,

5- Tashih-i Huruf Kursu Duyurusu. Konuları üzerinde açıklayıcı bilgiler verildi ve fikir alışverişi ve değerlendirmeler  yapılması ile toplantı tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü