19.12.2018

Yılın Son Personel Toplantısı Yapıldı

Müftülüğümüz yeni hizmet binası toplantı salonunda 19 ARALIK 2018 Çarşamba günü saat 10:00’da İlçe  Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun Başkanlığında Müftülüğümüz Şefi Mehmet KENGİL,  İlçemizin Merkez Mahalle ve Köylerinde görev yapmakta olan din görevlileri, Merkez Erkek Kur’an Kursu  öğreticilerinin katılımları ile yılın son (Aralık Ayı) Din Görevlileri ve Kur’an Kursları  öğreticileri toplantısı yapıldı.

Toplantı İlçemiz  Fatih Camii Müezzin Kayyımı İsmail KILIÇ’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından  Müftülüğümüz Şefi Mehmet KENGİL’İN  açıklayıcı konuşması ile başladı.

Gündem maddelerinde:

1- Giresun Valiliğinin 12.11.2018 tarihli Cami Odaklı Din Hizmetleri Bilgi Formu hakkındaki yazısı.

2-  Giresun Valiliğinin 23.11.2018 tarih ve 3118 sayılı  “Hafızlık Belgesi Kayıt Örneği Ve Bilgi Güncelleme İşlemleri ” konulu yazısı.

3-  Diyanet İşleri Başkanlığının 07.12.2018 tarih ve E.187268 Sayılı “ 2019 Yılı Hac Organizasyonu Görevli Personel Seçimi Talimatı “ konulu yazısı.

4 –Diyanet İşleri Başkanlığının süreli yayın bedelleri ve abone işlemleri.

5- Bulancak Kaymakamlığının 06.12.2018 tarih ve E.2354  sayılı “ Cenaze Hizmetleri Hakkında” ki yazısı.

6- Aile yardımı ve AGİ hakkında bilgilendirme.

7- Geriye dönük ödemeler. Konularında bilgilendirmeler yaptıktan sonra; İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU  konuşmasında  “ Gençleri camiye alıştırma ve her camide gençlik kolları oluşturma, her camiye bir kütüphane yapılması, din görevlilerinde bulunması gereken özellikler vs.” hususlar üzerinde durarak 2018 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı. Karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun tüm personele 2019 yılının hayırlara vesile olması temennisi ve görevlerinde muvaffakiyetler dilemesi ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü