26.12.2018

Miniklerden Yemen’e Yardım

04-06 yaş grubu Tuba Kur’an Kursu Öğreticileri Halime DEMİR, Fatma TÜRKMEN önderliğinde, öğrencileri ve velileri ile birlikte 26 ARALIK 2018 Çarşamba  günü saat 14:30’da İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binasına gelerek “ Yemen açlıktan ölüyor” kampanyası kapsamında İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun makamına gelerek miniklerin kumbaralarına biriktirmiş oldukları paraları yemene göndermek üzere kendisine teslim ettiler.

İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU yaptığı konuşmasında  “ Bu minik yavrularımızın  hassasiyetleri beni ziyadesi ile etkiledi. Farkındalık oluşturdular. Bu yavrularımız bu yaşlarında Yemende açlık ve yokluk içerisinde kıvranan kardeşlerinin ıztıraplarını kalplerinde hissetmişler ve onlar için kumbaralarına biriktirmiş oldukları paralarını oraya göndermek üzere teslim etmek amacıyla gelmişler. Bu yavrularımızı yetiştiren anne baba ve hocalarına teşekkür ediyorum. “ dedi.

Bulancak İlçe Müftülüğü