11.02.2019

"Haydi Çocuklar Camiye Projesi" Ödül Töreni Yapıldı.

Server Gençlik ve Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün Giresun Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirdiği ‘Haydi Çocuklar Camiye Projesi’ başarıyla tamamlanarak katılımcılara ödülleri verildi.

Server Gençlik tarafından düzenlenen, İl ve İlçe Müftülükleri, Milli Eğitim Müdürlükleri, kurum ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle gerçekleştirilen organizasyona katılan çocukların camide cemaatle namazı kılmayı sevmesi bu alışkanlığı hayat tarzı haline getirmeleri hedeflendi.

Çocukların camiyle olan gönül bağının kuvvetlendirilmesi için sömestr tatilinde gerçekleştirilen ‘Haydi Çocuklar Camiye Projesi’ başarıyla tamamlandı.

“Haydi Çocuklar Camiye Projesi” etkinliği sonunda 09 ŞUBAT 2019 tarihinde İlçemiz  Merkez Orta Camii’nde yapılan ödül törenine yaklaşık 450 öğrenci ve Kalabalık cemaat katıldılar. Muhteşem bir organizasyonla yapılan törende İl Müftümüz Muhittin ORAL, Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR  İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU , İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT sırası ile konuşmalar yaptılar. Nuri GENÇ Hocamızın dua yapmasından sonra; Yarışmaya 10 gün boyunca camilere gelerek 55 vakit namaz kılan ve 5 vakit namaza devam eden  450 çocuğa başarı sıralamasına göre halkımızın katkılarıyla alınan ödüller  vitesli bisiklet, kameralı drone, tablet,  akıllı saat, kumandalı araç, eşofman takımı ve oyun seti hediye edildi.

Bulancak İlçe Müftülüğü