14.03.2019

Şiir Yarışması Yapıldı

Başkanlığımızca Liseler arasında yapılması istenen Milli  Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un  “ Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirinin ezbere okunması yarışması Müftülüğümüzce   13 MART 2019 çarşamba günü saat 14:00’da İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binası toplantı salonunda;  İlçemiz Müftüsü Bahtiyar  TARANOĞLU’nun  komisyon  başkanlığında;  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni  İsmail GÜÇTAŞ, Merkez Yatılı Erkek  Kur’an Kursu öğreticisi ve İlçemiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yusuf BEKTEŞ’in  komisyon üyeliğinde yapıldı.

İlçemizdeki sekiz ayrı  lise öğrencileri arasında yapılan yarışmada Birinci  Bulancak Kız Anadolu  İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Şeyma Nur DOĞAN , ikinci Bulancak Anadolu Lisesi öğrencisi  Şule KARAR , Üçüncü  Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tarık Buğra AKGÜL oldu.

Yarışmada birinci olan Bulancak Kız Anadolu  İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Şeyma Nur DOĞAN İlimizde 22 MART 2019 tarihinde  yapılacak olan yarışmada İlçemizi temsil edecektir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere hediyeler verildi.

Bulancak İlçe Müftülüğü