17.04.2019

MİNİK YÜREKLER İLÇEMİZ SARAYBURNU CAMİİNDE BULUŞTU

Cami Çocuk buluşturulması kapsamında Müftülüğümüz ve Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş gurubu Kuran Kursu Öğreticilerimizin organizasyonu ile İlimiz ve İlçe Müftülükleri geneli 4-6 yaş gurubu Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımları ile 17 NİSAN 2019 Çarşamba günü saat 10.30 da  Sarayburnu Camiinde minik yürekler tarihi bir günü hem yaşadılar hem de yaşattılar.

Program kapsamında Goncagül Tiyatro ekibi tarafından öğrenciler karşılanarak bazı spontane  (çocuklara dua, ilahi, tekerleme okutuldu ,Nasrettin Hoca, Hacivat ve Karagöz hikayeleri vb.) etkinlikler yapıldı. Camide çocukların saf düzeni almasının ardından İlimiz Müftüsü Muhittin ORAL’ın  iki rekat toplu namaz kıldırması dua ve kapanış konuşmasının ardından çocuklara çeşitli  ikramlar dağıtılarak sonlandırıldı.

Bulancak İlçe Müftülüğü