03.05.2019

4-6 Yaş Grubu Miniklerin Yıl Sonu Etkinliği

4-6  yaş grubu Hasan Mustafa ACAR Kur’an Kursu yöneticisi  Gülay AKTAŞ   02 MAYIS 2019 Perşembe günü saat 14:00’da yıl sonu etkinliği programı düzenledi.

Etkinlik programı Sarayburnu Camii İmam-Hatibi Metin AKTAŞ’ın sunumu ile başladı.

4-6 yaş grubu miniklerin  Kur’an-ı Kerim  tilavetleri ve çeşitli etkinlikleri ile devam eden programda İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU  yapmış olduğu konuşmasında “ 4-6 yaş grubu değerler eğitimi ve bu kursların önemine vurgu yaptı. Bu kursun yerini veren  Mustafa ACAR’a, kursun tanzim edilerek bu hale getirilmesine vesile olan kurs yöneticisi Gülay AKTAŞ’a  ve tüm katılımcılara teşekkür etti.”

Etkinlik programı dua ve tüm katılımcılara ikram yapılması ile tamamlandı.

Programa İl Müftü Yardımcıları İbrahim MEMİŞ ve Murat MUTLU, İlçemiz Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, İlçemiz Ziraat Odası Başkanı Sadullah AYDIN, Emekli Kur’an Kursu Yöneticisi Nuri GENÇ Hocamız, 4-6 yaş grubu miniklerin velileri ve vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü