06.05.2019

4-6 Yaş Sevgi Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinliği

4-6 Yaş Grubu Sevgi Kur’an Kursu yöneticisi Ahsen AYDIN  İlçemiz müftülüğü  çok amaçlı toplantı salonunda 03 MAYIS 2019 Cuma günü saat 14:oo’da 4-6 yaş grubu miniklerin velileri ve yakınlarının katılımları ile  yıl sonu programı düzenledi.

Program Sevgi Kur’an Kursu öğreticisi Ahsen AYDIN’ın   sunumu ile başladı. Ardından İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU  yaptığı açılış konuşmasında “ 4-6 yaş grubu yavrularımızı yetiştirmek ayrı bir önem arz ediyor.  çocuklarla çalışmak kolay değil. Bu yavrularımızı yetiştiren hocalarını tebrik ediyorum. Allah cümlemize her şeyin hayırlısını ve hayırlı olanının nasip etsin. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

4-6 yaş grubu miniklerin Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve çeşitli gösteri yapmaları ile devam eden program tüm katılımcılara ikram yapılması ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü