16.05.2019

Müftülüğümüzce  Engelli Kardeşlerimize İftar Yemeği Verildi

İlçemiz Müftülüğü  İlçe Engelli Koordinatörlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında İlçemiz Engelliler derneğinde toplumsal  kaynaşma açısından iftar  yemeği programı düzenlendi.

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU engelli vatandaşlarımıza iftar yemeği programında yaptığı açılış  konuşmasında “ Engelsiz cami projelerinin artacağını belirterek, engelli vatandaşların rahatça ibadetlerini yerini getirecek imkana kavuşması için çalıştıklarını ifade etti. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini ifade etti.

Ardından İlçemiz Kaymakamı Hamdi ÜNCÜ ise yaptığı konuşmasında “ Bulancak genelinde engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik ve temin ederek, toplumsal hayata, diğer bireylerle eşit koşullarda tam ve etkin katılımının sağlanması ve engelliliği önleyici tedbirlerin alınması yönündeki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Her türlü olanaklardan faydalanmaları için gayret gösterdiklerine vurgu yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti.

İlçemiz Engelliler Derneğinde gerçekleştirilen iftar programına İlçemiz Kaymakamı Hamdi ÜNCÜ, İlçemiz Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU ve eşi Fatmagül TARANOĞLU, İlçemiz  Vaizi Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz Şefi Mehmet KENGİL, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT,  Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, Kütüphane Müdürü Haydar YAVUZ, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk TÜRKMEN, Engelliler Derneği Başkanı Mehmet MUSLU, Görme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin YAZAR, İlçemiz Hayır Yaptırma Derneği Başkanı Yılmaz ÖZGEN, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa AYDIN,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ ve eşi ile  engelli vatandaşlarımız  katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü