22.05.2019

4-6 Yaş Grubu Merkez Kız  Kur’an Kursu Yıl Sonu Programı Düzenledi

4-6 Yaş Grubu Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Yeşim GÜNER ve  yardımcıları 22 MAYIS 2019  Çarşamba günü saat 13:30’da Müftülüğümüz toplantı salonunda   yıl sonu programı düzenlediler.

Programa İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU ve  4-6  yaş  grubu miniklerin velileri katıldılar.

Program saygı  duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı.

Miniklerin selamlama yapmalarının ardından İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU  konuşma yaptı. Konuşmasında “  Amacımız dinine devletine vatanına, anne ve babasına hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Bir söz vardır, anne babanın eğitemediğini sokaklar eğitir. Sokakların  eğittiği çocuklarında ne durumda olduğunu hepimiz görüyoruz.  4-6 yaş grubu çocukların eğitiminde sınıf açma, yarışmalar  vs. hususlarda diğer İl ve ilçelerden ileride olduğumuzu,  başarılı olduğumuzu söyleyebilirim.  Sizlerden istirhamım bu çocuklarımızı bu öğrendikleri ile bırakmayalım. Allah cümlenizden razı olsun. Çocuklarınızı yetiştirdiniz bizlere emanet ettiniz çeşitli zorluklara göğüs gerdiniz. Ama bunun ileride meyvelerini alacaksınız. Programı düzenleyen değerli  hocamız Yeşim Güner’e, yardımcılarına ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Program 4-6 yaş grubu miniklerin Kur’an-ı Kerim tilavetleri,  ilahiler söylemeleri,  çeşitli gösteriler yapmaları ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü