17.06.2019

Müftülüğümüzce Gezi  Programı Düzenlendi

14 HAZİRAN 2019  tarihinde Hıra Nur Kız Kur’an Kursu ve Müftülüğümüz işbirliğinde Hıra Nur Kız Kur’an kursu öğrencilerine yönelik tarihi ve kültürel yerleri gezdirmek ve öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacı ile İstanbul ve Edirne İllerini kapsayan bir   gezi programı düzenlenmiştir.

Gezi Programına İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU ve eşi Fatmagül TARANOĞLU,  Kurs yöneticisi Selda YAVUZ, Kurs öğreticisi Huriye ABANUZ, Hatice ŞARDAĞ ve kurs öğrencileri olmak üzere toplam 40 kişilik bir ekip katılmışlardır.

Gezi Programı kapsamında İstanbul Çamlıca Camii, Minyatür, Eyüp Sultan Camii, Eminönü, Mısır Çarşısı, Edirne Selimiye Camii, Kapıkule Sınır Kapısı, Sağlık Müzesi vs. bir çok camii ve türbeler, bedestenler ziyaret edildi.

Gezi programı 17 HAZİRAN 2019 tarihinde tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü