08.07.2019

Hacı Adaylarımız Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2019 yılı Hac Organizasyonu ile İlçemizden Hacca  gidecek olan (46) ve  özel şirketlerle birlikte (70) Hacı Adaylarımız için   07 TEMMUZ 2019 Pazar  günü saat 11:00’da Sarayburnu Camii’nin avlusunda uğurlama töreni yapıldı.

Hacı adaylarımızın uğurlama törenine İl Müftümüz Muhittin ORAL ve İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Din görevlileri ve yoğun bir şekilde bay-bayan vatandaşlarımız iştirak ettiler. İl Müftümüz ve İlçe Müftümüz Hac İbadeti konusunda hacı adayları ve tüm katılımcılara konuşmalar yaptılar.

Uğurlama töreninin ardından Tekbir ve telbiye nidaları ile  Ordu-Giresun Havalimanına oradan da Hac farizalarını yapmak üzere Yağlıdere İlçe Müftüsü Fatih SARIGÜL’ün kafile başkanlığında; İlçemiz Merkez Erkek Yatılı  Kur’an Kursu  öğreticisi Halil DOĞAN’ın Din görevliliği nezaretinde saat 15:00’da hava yolu ile  Kutsal topraklara Medine’ye uçtular.

Hacı Adaylarımız 19 AĞUSTOS 2019 Pazartesi günü yurda döneceklerdir.

Bulancak İlçe Müftülüğü