16.07.2019

15 Temmuz’u Anma Programları Yapıldı

Müftülüğümüzce 15 TEMMUZ hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde  Pazartesi günü saat 11:30’da İlçemiz Merkez Orta Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlidi Şerif ve 15 TEMMUZ Şehitleri ve tüm Şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı ve Öğle namazından sonra tüm katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Akşam saat 20:30’da İlçemiz Cezaevi mevkiinde toplanılıp Cumhuriyet meydanına Mehteran eşliğinde protokol ve yoğun bir şekilde vatandaşlarımızın katılımları ile  yürüyüş yapıldı . Ardından  Cumhuriyet meydanında program yapıldı.

15 TEMMUZ’u 16 TEMMUZ’a bağlayan gece yarısı saat 00:13’te İlçemizdeki tüm Camilerimizden sala verildi ve tüm Camilerin minare ışıkları  görevlilerimiz tarafından sabaha kadar açık tutuldu.

Cumhuriyet Meydanında program yapıldıktan sonra nöbet tutuldu Orta Camide sabah namazı kılındı.

Yapılan Programlara İlçemiz Kaymakamı Sayın Hamdi ÜNCÜ, İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR, İlçemiz Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir TANRIVERDİ, Jandarma Komutanı Cihan GÜLTEKİN, Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI, ilçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ. Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Bölgemizin Kanaat Önderi Nuri GENÇ Hocamız, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ,  yoğun bir şekilde bay-bayan vatandaşlarımız iştirak ettiler.

Bulancak İlçe Müftülüğü