08.11.2019

İlçe Müftümüz ERİŞTİ   Hatice Nur ŞAHİN  ve Mehmet  YILDIZ Çiftinin Nikahını Kıydı

İlçe Müftümüz  Cevat ERİŞTİ  07 Kasım 2019 Perşembe günü saat 15:00’da   İlçemiz Müftülüğü Personeli Aytekin ŞAHİN’in kızı  Hatice Nur ŞAHİN  ve merhum Sadullah YILDIZ’ın oğlu  Mehmet YILDIZ çiftinin nikahını kıydı.

Nikah Merasiminde İlçe Müftümüz ERİŞTİ  tüm katılımcılara ve çiftlere nasihatte bulunduğu konuşmasında “ Bir evliliğin en önemli bereket kaynağı iki tarafında ebeveyn duasına mazhar olmasıdır. Anne ve babalar muhakkak duaları alınarak bu işe karıştırılmalıdır. Onların çizdiği bir çizgi aranmasada  gönülleri yapılmalıdır.  Hiç bir evlilik, sorunlardan muaf değildir. En mübarek insanların bile evlerinde sorunlar olmuştur. İyi bir evlilik, sorun beklemeyen ama sorunlara karşı zihnen hazır olunan evliliktir. İstişare ile ve Kur’an’ımızın gösterdiği çizgi üzerinden sorunları çözmeye hazır olmak gerekir. Evliliğin yazı  olduğu gibi karakışı, gücüğüde vardır. Hayatımızda başımıza her şey gelebilir. Sabretmek gerekir. Bu gençlerimiz bu nikah akdi ile  hayatlarını birleştiriyorlar. Rabbim ömür boyu kendilerine ve cümlemize huzur ve mutluklar ihsan eylesin. Bu gençlerimizin mutluluklarını, mutluluğumuzu daim eylesin.” dedi.

Bulancak İlçe Müftülüğü