08.11.2019

Sarayburnu Camii’nde Sabah Namazında Cemaatle Buluşuldu.

İlçemiz Sarayburnu Camii’nde 08 KASIM 2019 Cuma sabahı, sabah namazında cemaatle buluşuldu.

Sabah namazı buluşması, namaz  öncesinde; Cami görevlileri Metin AKTAŞ ve Süleyman GİDAL, Yasin suresini okudular. Sabah namazı eda edildi. Salatü selam ve tesbihat yapıldıktan sonra; İlçe Müftümüz bir hadisi şerifin üzerinde durdu. “Rabbimizin razı olduğu,  kıvamında bir hayat yaşamaya vurgu yaptı.” Tüm katılımcıların Mevlit kandilini tebrik etti. Dua yaptı.

Musafahalaşma yapıldıktan sonra; Sarayburnu Camii Derneğince tüm katılımcılara ikram yapıldı.

Sabah namazı buluşmasına; İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ, Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, Seçim Müdürü Hilmi ÇETİN,  Anadolu  İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan ERDEMİR ve öğrencileri, Okul Müdürleri, İlimiz Diyanet-Sen Başkanı Sami ŞİMŞEK, Din görevlileri, TÜGVA Başkanı Ubeydullah GÖKTEKİN, Sarayburnu Camii Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Ziya SİPAHİ  ve vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü