13.03.2020

Sabah Namazı Buluşması

İlçemiz  Fatih  Camii’nde 13 MART 2020 Cuma sabahı, sabah namazında cemaatle buluşuldu.

Sabah namazı buluşması, namaz  öncesinde;   Yasin suresi okundu. Sabah Namazı eda edildikten sonra; İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ  bir Hadis-i şerifin üzerinde durdu. “Yalnız iki kişiye gıpta edilir. Biri, Allâh’ın, mal verip hak yolunda harcamaya muvaffak kıldığı kişi; diğeri de, Allâh’ın, kendisine ilim ve hikmet verip de onunla amel eden ve bunları başkasına öğreten (yâni ilmini infâk eden) kimsedir.”

Ülkemizin huzur ve güvenliği için gayret etmenin önemine vurgu yaptı. Ülkemiz ve milletimizin güvenliği için dua yaptı.

Namaz sonrasında tüm katılımcılara ikramda bulunuldu. Emeği geçen katılım ve katkı yapan herkese  teşekkür ediyoruz.

Bulancak Müftülüğü