05.07.2021

2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Başladı.

Okulların tatile girmesi ile Başkanlığımızca 2021 yılı yaz Kur’an Kursları uygulama esasları kapsamında İlçemizde Yaz Kur’an Kursları 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başladı.

Yaz Kur’an Kursları Bu yıl Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle yaş gruplarına göre çevrimiçi veya yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilecek.

İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ, Müftülüğümüz Şube Müdürü Fatih ÖZDEMİR, Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Yunus SÖNMEZ ile birlikte Mevlana, Kıcıklı, Orta, Kubbeli ve Kılıç Camilerinde 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 09.00’da açılan Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ettiler. Kurslar hakkında kurs öğreticilerinden bilgiler aldılar ve öğrencilerle sohbet ederek onlara hediyeler verdiler.

İlçe Müftülüğü olarak tüm öğrenci ve öğreticilerimize başarılar diliyoruz.

Bulancak Müftülüğü