Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Erenoğlu, Piyade Sözleşmeli Er Taşkın ve Piyade Sözleşmeli Er Karaca, son yolculuklarına uğurlandı.
Detay

Başkanlığımızın her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte; Cami ve Kur’an Kurslarında açtığı “Yaz Kur’an Kursları” 3 TEMMUZ 2023 Pazartesi günü eğitim ve öğretime başladı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, 2023 yılında kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) organizasyonuyla vekaleten kestirecek vatandaşlar için yurt içi ve yurt dışı fiyatlarını açıkladı.
Detay

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzurunu yaşamaktayız. 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilk teravih namazını kılacak, 23 Mart 2023 Perşembe gecesi ilk sahura kalkacağız.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığımızca uygulamaya konulan bir program çerçevesinde, 2022 yılının ilk gününe dua ve zikirle girmek için düzenlenen Sabah Namazı Buluşması Çamoluk Merkez Camii' nde icra edildi.
Detay

İlçe Müftüsü Mahmut ATEŞ 4-6 Yaş Yaz Kur' an Kursunu ziyaret etti, devam eden eğitim faaliyetlerini yerinde gördü. Kursta görev yapan öğreticileri gayretli çalışmalarından ötürü tebrik etti.