11.02.2019

Afrin Şehidi Hamza Karacaoğlu Kabri Başında Dualarla Anıldı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin,  terörle mücadele kapsamında icra ettiği, Suriye'nin kuzeyinde Afrin bölgesindeki Zeytindalı harekatında 10 Şubat 2018 tarihinde şehit olan İlçemiz Kılıçtutan Köyünden Hamza Karacaoğlu vefatının seneyi devriyesinde mezarı başında anıldı.

08 Şubat 2019 Cuma günü Çamoluk Merkez Camii'nde tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

Çamoluk Kaymakamlığı tarafından 10 Şubat 2019 Pazar günü düzenlenen anma etkinliğine, Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin ile birlikte, Çamoluk Belediye Başkan Vekili Yunis Sivrikaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İbrahim Doğan, Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı  Fatih Dağ, İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan, Müftülük personeli, Şehit Hamza Karacaoğlu'nun ailesi ile birlikte vatandaşlar katıldılar.

Pazar Tepesindeki Çamoluk Şehitliğinde yapılan anma etkinliğinde Şehit Hamza Karacaoğlu'nun kabri başında Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.