26.12.2020

Yeni İlçe Müftümüz Mahmut ATEŞ Görevine Başladı

2018 yılında İlçemiz Müftülüğüne atanan ve 16 Kasım 2020 tarihinde, Konya' nın Yunak İlçesi Müftülüğüne naklen atanan Sadık AYDOĞAN hocamızın ardından münhal bulunan İlçemiz Müftülüğüne yeni atanan Mahmut ATEŞ hocamız görevine başladı.

İlçe Müftümüz Mahmut ATEŞ'in yeni görevine başlaması nedeniyle personelimizle tanışmak, gündemde bulunan konuları görüşmek üzere İlçemiz Merkez Camii' nde bir toplantı düzenlendi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek düzenlenen toplantıda İlçemiz Köroğlu Mahallesi Camii Sözleşmeli İmam-Hatibi Cafer KÖPRÜLÜ hocamızın okumuş olduğu Kur' an-ı Kerim Tilâvetinin ardından yine İlçemiz Hürriyet Mahallesi Yusuflar Camii İmam-Hatibi Aydın KARAMAN hocamız bir dua yaptı.

İlçe Müftümüz Mahmut ATEŞ, yeni göreve başlaması nedeniyle personellerle tanışmak, görüş alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen toplantıya iştirak eden tüm personele teşekkür etti. "Kurumsal sorumluluğumuz gereği bizlere yüklenen bu din hizmeti görevini birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde en güzel şekilde icra edeceğinize inanıyorum" dedi.

Gündemde bulunan konular hakkında yapılan müzakerenin akabinde dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.