16.07.2021

15 Temmuz Etkinlikleri

İlçemizde, 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir takım etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz 2021 tarihinde İlçemiz Merkez Camii' nde Kur' an-Kerim ziyafeti gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Mahmut ATEŞ şehitlerimiz için dua yaptı.

Aynı gün saat 13:00' da İlçe protokolü ile Çamoluk Şehitliği ziyaret edildi. Kur' an-ı Kerim okunarak şehitlerimizin ruhu için dua yapıldı.

15 Temmuz 2021 akşam saat 20:00' da tüm İlçe halkının katılımı ile Şehitler için yürüyüş yapıldı. Gölpark mevkiinde kurulan platformda bir program düzenlendi. Programda İlçe Müftülüğümüz personellerince Kur' an-ı Kerim tilâvet edildi. İlçe Müftümüz Mahmut ATEŞ tarafından dua yapıldı.

Günün önemi ile ilgili İlçe Kaymakamı Emre ÇÖMEN ve Belediye Başkanı Fatih DÜZ tarafından konuşmalar yapıldı.

Daha sonra platformda 15 Temmuz nöbeti tutuldu.

00:13' de İlçemizdeki tüm camilerde salalar okunması ile program sona erdi.