22.05.2024

HACI ADAYLARIMIZI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADIK

İlçemizden bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden hacı adaylarımızı Çanakçı Merkez Camii’nde düzenlenen programla yolcu ettik.

Akşam namazından sonra gerçekleştirilen program Merkez Cami İmam-Hatibi Hüseyin Harun YALÇINKAYA hocamızın Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı.

Akabinde Din Görevlisi Hocalarımızdan Yakup ÖZTÜRK, Veli MANTAR ve Coşkun KASIM'ın ilahi dinletileriyle devam etti.

İlçe Müftümüz Yunus ÖZDAMAR hocamızın kutsal toprakların anlam ve önemine binâen kısa sohbeti ve ardından yaptığı duaları ile birlikte hacı adaylarımızı ilçemizden uğurladık.

İlçe Müftülüğü olarak hacı adaylarımıza çıkmış oldukları bu kutsal yolculukta kolaylıklar diliyor, Cenab-ı Hak niyetlerini ve amellerini kabul eylesin diyoruz.