13.03.2017

Dünya Kadınlar Günü

İlçe Müftümüz “Bilgi ve Değer Bağlamında Kadın” Konulu Panele Konuşmacı Olarak Katıldı.

İlçe Müftümüz Fatih KAYA, Giresun İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği “Bilgi ve Değer Bağlamında Kadın” konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy salonunda gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Muhittin ORAL, Uzman Vaiz Zeynep ÖZDEMİR  ve Din Kült. Ve Ahl. Bil. Öğretmeni Ayşegül ÖZTÜRK de konuşmacı olarak katıldı.

Giresun İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Gülay AYAR’ın moderatörlüğünü yaptığı panele başta Giresun İslami İlimler Fakültesi öğrencileri olmak üzere farklı kesimden dinleyiciler katıldı.