20.06.2022

İLÇE MÜFTÜMÜZ VEDA ETTİ

Yaklaşık üç yıldır ilçemizde görev yapmakta olan İlçe Müftümüz Sayın Osman Gülbe, Espiye İlçe Müftüsü  olarak atanması sebebiyle ilçemizdeki görevinden ayrıldı.

Resmi kurum ve kuruluşları, esnafları ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek vedalaşan müftümüz her zaman desteklerini gördüğü din görevlilerine, Kuran Kursu öğreticilerine, TDV vakıf gönüllüsü kardeşlerimize, tüm vatandaşlarımıza ve özellikle ilgi ve alakalarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Beran Vuran'a teşekkür etti.

Çanakçı Müftülüğü olarak biz de özverili çalışmalarından ve göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı hocamıza çok teşekkür ediyor bundan sonraki görev hayatında ve yaşamında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.