07.11.2023

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİ GEZİDE BULUŞTU

Gezide bir araya gelen İlçe Müftümüz Sayın Yunus ÖZDAMAR ve Öğrenciler, görevlilerimizle birlikte Cuma sabahı başlayan ve Pazar gecesi sona eren, Ladik Akdağ, Taşova Boraboy Gölü, Ferhat ile Şirin‘in memleketi,  Şehzadeler diyarı Amasya’nın merkezinde Büyük Ağa kuran kursu külliyesini, Başta Sultan Beyazid Cami, Amasya Çilehane cami, Minyatür Amasya ve Kral Kaya mezarları olmak üzere  bir çok tarihi eseri, Samsun Büyükcami, Bulancak Sarayburnu Camii, Çarşamba İstasyon Cami, Çarşamba Çivisiz cami, Terme Pazar camilerini, Piraziz Erkek Yatılı, Samsun Kalkanca Kuran kursunu, Samsun Panaroma Müzesini, Tütün iskelesi, Amazon köyünü ziyaret ettiler.

Duygularını paylaşan öğrenciler, bir yandan Çanakçı Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda eğitimlerine devam ettiklerini, diğer yandan da çeşitli faaliyetlerle birlikte güzel vakit geçirdiklerini dile getirdi..