19.03.2018

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET.

İlçemizde bulunan Oyraca Köyü, Güvenlik Köyü ve Kozköy'de bulunan şehit aileleri ve şehit kabirleri ziyaret edildi.

İlçemiz müftülüğümüz tarafından  şehit yakınları, din görevlileri ve halkın katılımıyla şehitlik ziyareti yapıldı. Şehitlik ziyaretinde yapılan hatimlerin duaları yapıldı ve şehit mezarları tek tek ziyaret edildi.

İlçe Müftümüz Yusuf ÇAKIR yaptığı konuşmada şehitlerimizin ziyaret etmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak bu ziyaretlerle şehitlerimize minnet borcumuzu yerine getirmeye çalışıldığını belirtti. Aynı zamanda şehitlerimizi ziyaret etmekle ahireti, şehitlerin kahramanlıklarını, onların bu vatan için yaptıkları fedakârlıkların hatırlandığını vurguladı. Şehit ailelerine sabır diledi. Şehitlerimize ne yapsak az olduğunu bildirerek şehitlerin ve şehit yakınlarının millete emanet olduğunu, bu bakımdan şehitliğin sık sık ziyaret ederek ruhlarını şad edilmesini geride kalanları ile de ilgilenerek onlara manevi destek olunması gerektiğini vurguladı.