17.07.2024

15 Temmuz Bayramı kutlandı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Münasebetiyle Program Düzenlendi.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa; İlçe Kaymakamımız Taner Tengir, Belediye Başkanı Erol Karadere Cumhuriyet Savcısı , İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan,Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Müftümüz Osman Gülbe, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ,İlçe Müftülük Personellerimiz, STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
15 Temmuz’un 8. yıldönümünde Espiye Kaymakamlığı ve Espiye Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’na stantlar kurarak, sekiz yıl önce olduğu gibi ’Demokrasi nöbeti’ tuttu.
Program; Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızla başlayarak akabinde Din Görevlilerimizin okumuş oldukları Kur’an-ı Kerim Tilavetlerinin ardından İlçe Müftümüz Osman Gülbe’nin duâlarıyla devam etti.
Program akışında; Sinevizyon gösterileri izletilerek o kara gecede nelerin yaşandığı bir kez daha gözler önüne serildi. 15 Temmuz’un sekizinci yılında bir kez daha halkımızın milli mücadele seferberliği tekrar hafızalara kazınarak, hain darbeciler lanetlendi.