22.07.2024

Kur-an kursu öğrencilerine aşure dağıtıldı

Espiye ilçesi Adabük Mahallesi Fatih Caminde yaz Kuran Kursu'nda eğitim gören öğrencilere Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtımı etkinliği düzenlendi.
Adabük Mahallesi Fatih Cami İmam Hatibi Mustafa Elmas ,Müezzin Kayyımı Hasan Çolak ve hayırseverlerin katkıları ile yaz Kuran Kursu'nda eğitim gören öğrencilere Muharrem ayı nedeniyle aşure ,pilav ,ayran ve tatlı ikram edildi.
Adabük Mahallesi Fatih Cami İmam Hatibi Mustafa Elmas,yaz Kuran Kursu'nda eğitim gören öğrencilere kurs başladığından bugüne kadar (saat 10.30 da ) ikramda bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah hayırlarını kabul eylesin. Allah hayırseverlerin kazancını bereketli eylesin” dedi. Elmas,Öğrencilere ikramda bulunan hayırseverlere de teşekkür etti.(FİKRET BIYIK )