15.03.2024

Dereceye girenler belli oldu

Espiye ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy' u anma Haftası etkinlikleri vesilesiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Resim ve şiir yarışmalarında Dereceye girenler belli oldu.
Espiye İlçe Müftülüğünde düzenlenen yarışmada Ortaokul öğrencileri Mehmet Âkif Ersoy'un Şiirlerini okuma da lise öğrencileri de Çanakkale Zaferini resimlemede yarıştı.
İlçe Müftülüğünün oluşturduğu değerlendirme komisyonunda Müftülük görevlileri, Resim ve Edebiyat öğretmeni yer aldı.
Resim dalında: 1.Zülal Ebrar Gedük -Şehit Murat Şahin O.O ,2. Melek Abdioğlu -Espiye YEAD Lisesi ve 3.Nisanur Kalamsız -Şehit Murat Şahin AİHL öğrencisi dereceye girdi.
Şiir yarışmasında ise, 1.Şuheda Zeynep Künbül -Atatürk O.0, 2.Gülsüm Beyza Özyüksel- Atarürk 0.0 ve 3.Zeynep Enda Uykur - Atatürk 0.0 öğrencisi oldu.
Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İlçe Müftümüz Osman Gülbe dereceye giren öğrencilere ödüllerinin yakın zamanda okullarda takdim edileceğini söyledi. (FİKRET BIYIK)