22.03.2024

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Espiye ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy' u anma Haftası etkinlikleri vesilesiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Resim ve şiir yarışmalarında Dereceye girenlere ödülleri verildi.
Espiye İlçe Müftülüğünde düzenlenen yarışmada Ortaokul öğrencileri Mehmet Âkif Ersoy'un Şiirlerini okuma da lise öğrencileri de Çanakkale Zaferini resimlemede yarıştı.
Resim dalında: 1.Zülal Ebrar Gedük -Şehit Murat Şahin O.O ,2. Melek Abdioğlu -Espiye YEAD Lisesi ve 3.Nisanur Kalamsız -Şehit Murat Şahin AİHL öğrencisi dereceye girdi.
Şiir yarışmasında ise, 1.Şuheda Zeynep Künbül -Atatürk O.0, 2.Gülsüm Beyza Özyüksel- Atarürk 0.0 ve 3.Zeynep Enda Uykur - Atatürk 0.0 öğrencisi oldu.
Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İlçe Müftümüz Osman Gülbe dereceye giren öğrencilere ödüllerinin okullarda düzenlenen törenle takdim edildiğini söyledi. (FİKRET BIYIK)